Ομιλία για την Μικροχειρουργική στην Αλεξανδρούπολη

Ομιλία ως τιμώμενος εισηγητής με θέμα «Εφαρμογές της αγγειούμενης περόνης στην Ορθοπαιδική» πραγματοποίησε ο καθηγητής Αλέξανδρος Μπερής  στο Σεμινάριο Μικροχειρουργικής που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη (25 – 26 Μαΐου 2018 ) από την Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Όπως σημείωσε ο αναπλ. καθηγητής της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κατά την έναρξη των εργασιών του Σεμιναρίου, «στην προσπάθειά μας να διοργανώσουμε και πάλι ένα υψηλού επιπέδου Σεμινάριο, με μεγάλο Επιστημονικό ενδιαφέρον το Επιστημονικό πρόγραμμα, περιλαμβάνει ομιλίες Καθηγητών του Δ.Π.Θ., διακεκριμένων μελών της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής καθώς και διαλεξεις προσκεκλημένων μας από όλη Ελλάδα, που θα καλύψουν ένα ευρή φάσμα από το αντικείμενο της Μικροχειρουργικής.

Επίσης κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου έχουμε τη τιμή και χαρά να τιμήσουμε τον Καθηγητή Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αλέξανδρο Μπερή για το διαχρονικό του έργο, τόσο κλινικό, όσο και επιστημονικό αλλά και εκπαιδευτικό στο αντικείμενο της Μικροχειρουργικής!»

Sorry, the comment form is closed at this time.