10ο Διεθνές Σεμινάριο Εφαρμοσμένης Χειρουργικής Άνω Άκρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το Επετειακό  10ο Διεθνές Σεμινάριο Εφαρμοσμένης Χειρουργικής Άνω Άκρου το οποίο οργάνωσε ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών και συμμετείχε ως εισηγητής με θέμα «Επούλωση των καμπτηρίων τενόντων» ο καθηγητής Αλέξανδρος Μπερής.

Το διεθνές σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τις 12-14 Μαίου στην Αθήνα και εκπαίδευσε πλήθος νέων Ορθοπεδικών. Επίσης, έγινε ζωντανή μετάδοση εξειδικευμένων επεμβάσεων, που αφορούν ολόκληρο το Άνω Άκρο, από την αίθουσα χειρουργείου του Ιατρικού κέντρου Αθηνών στο αμφιθέατρο του συνεδρίου, με ταυτόχρονη περιγραφή της χειρουργικής επέμβασης καθώς και επίλυση όλων των αποριών των συνέδρων κατά τη διάρκεια της χειρουργικής αποκατάστασης.

Στο σεμινάριο αυτό εκπαιδεύονται στη Χειρουργική του Άνω Άκρου κυρίως Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί. Περιλαμβάνει 3 ενότητες: επίδειξη Χειρουργικών περιστατικών, ομιλίες διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, και πρακτική άσκηση σε πτωματικά χέρια. Ο καθηγητής κ. Μπερής συμμετείχε με ομιλίες και στα σεμινάρια των προηγούμενων ετών τα οποία μέχρι σήμερα  έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 500 ιατροί.

Sorry, the comment form is closed at this time.