Διάκριση στον ιατρό Αλ. Μπερή για τη συμβολή του στην εκπαίδευση της χειρουργικής άκρας χείρας

Τιμητική πλακέτα για την 15ετή προσφορά του στην εκπαίδευση ιατρών στη χειρουργική του χεριού και του άνω άκρου συνολικά, απονεμήθηκε στον ομ. Καθηγητή Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, Αλέξανδρο Μπερή κατά την επίσημη έναρξη του Σεμιναρίου Χειρουργικής του Χεριού που οργάνωσε για 11η χρονιά, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

Ο διακεκριμένος ορθοπαιδικός χειρουργός, συνεργάτης του Ιατρικού Διαβαλκανικού και του Ιατρικού Αθηνών κ. Μπερής, είναι ο πρωτεργάτης της εκπαιδευτικής εξειδίκευσης ορθοπαιδικών στη χειρουργική άνω άκρου και στη μικροχειρουργική, αρχής γενομένης από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τη σκυτάλη των σεμιναρίων έχει πλέον αναλάβει ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, ο οποίος και φέτος με πλήθος διεθνών συμμετοχών, πραγματοποίησε το σεμινάριο στις 11-13 Μαίου.

 

Κατά την επίσημη τελετή έναρξης, ο καθηγητής Αλέξανδρος Μπερής πραγματοποίησε διάλεξη με θέμα « Η ορθοπαιδική αντιμετώπιση του πολυτραυματία με τον έλεγχο των βαρέων επιπλοκών».

 

  • Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την τελετή βράβευσης του Αλ. Μπερή από την ομάδα των ορθοπαιδικών Μικροχειρουργικής και άνω Άκρου του Ιατρικού Αθηνών, κ.κ. Παναγιώτη Γιαννακόπουλο και Αδαμάντιο Μισιτζή

Sorry, the comment form is closed at this time.