Άσκηση Ορθοπεδικών στη Μικροχειρουργική – 2024

Στην 4η Εβδομάδα Άσκησης Ορθοπεδικών στη Μικροχειρουργική που ξεκινά σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟ», συμμετέχει ως ομιλητής – εκπαιδευτής ο Καθηγητής Ορθοπεδικής & «Πρωτοπόρος στη χειρουργική χεριού – Pioneer of Hand Surgery» από την Διεθνή Ομοσπονδία Χεριού (FESSH), Αλέξανδρος Μπερής.

Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται στις 19 Απριλίου και εντάσσεται στον κύκλο «Εκπαιδευτικές εβδομάδες Μικροχειρουργικής» που οργανώνει το Ορθοπεδικό κέντρο Έρευνας & Εκπαίδευσης «Παναγιώτης Ν. Σουκάκος» και τελεί υπο την αιγίδα της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ορθοπαιδικής Κλινικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της οποίας ο Α. Μπερής διετέλεσε Καθηγητής της Ορθοπαιδικής Κλινικής και του Εργαστηρίου Μικροχειρουργικής. Τώρα ο proff. Αλέξανδρος Μπερής, είναι υπεύθυνος του Τμήματος Χειρουργικής Χεριού – Μικροχειρουργικής  του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει πιστοποιηθεί (FESSH) ως «Ευρωπαϊκό Κέντρο Τραύματος Χεριού και Συγκολλήσεων».

Το επιστημονικό πρόγραμμα της εντατικής άσκησης στη Μικροχειορυργική στο οποίο συμμετέχει στην Αθήνα, είναι διάρκειας πέντε ημερών και περιλαμβάνει θεωρητικές διαλέξεις και πρακτική άσκηση πλέον των 40 ωρών, σε επιλεγμένο αριθμό Ορθοπεδικών από νοσοκομεία όλης της χώρας και της Κύπρου.

Sorry, the comment form is closed at this time.