Στο Διεθνές συνέδριο AMLI ο prof. Αλέξανδρος Μπερής

Στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικής Πρωτοπορίας και Καινοτομίας AMLI 2018 (Athens Medical Leadership and Innovation Conference 2018), που οργανώνει ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών,  συμμετέχει ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου αλλά και στις εργασίες του, ο καθηγητής Ορθοπαιδικής, Αλέξανδρος Μπερής.

Ειδικότερα, ο κ. Μπερής προεδρεύει σε Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα «Νεώτερες Εξελίξεις στη Χειρουργική του Άνω Άκρου», με ξένους και Έλληνες προσκεκλημένους ομιλητές.

Το συνέδριο πραγματοποιείται από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στο συνέδριο παρουσιάζονται πρωτοποριακές μέθοδοι, τεχνικές και ιατρικά επιτεύγματα πραγματοποιούνται διαρκώς στα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού και ειδικότερα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και στο Ιατρικό Αθηνών, με το οποία συνεργάζεται ο prof. Μπερής.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή, το συνέδριο AMLI 2018 αναμένεται να λειτουργήσει ως το «όχημα», όπου κορυφαίοι επιστήμονες από τα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, αλλά και οι διεθνείς ομόλογοί τους, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στους αντίστοιχους τομείς εξειδίκευσής τους.

Παράλληλα, στο συνέδριο θα γίνει η παρουσίαση των σημαντικότερων διεθνών τάσεων,  που αφορούν τον Ιατρικό Τουρισμό, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον καίριο ρόλο της προάσπισης των δικαιωμάτων των ασθενών.

Sorry, the comment form is closed at this time.