Διάκριση του Α. Μπερή για την μικροχειρουργική στο 15th Hand Surgery Course

 

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε κατά τις εργασίες του 15th Hand Surgery Course στον Καθηγητή Ορθοπεδικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υπεύθυνου του Τμήματος Χειρουργικής Χεριού – Μικροχειρουργικής του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης (που αποτελεί Ευρωπαϊκό Κέντρο Τραύματος Χεριού και Συγκολλήσεων, με πιστοποίηση της FESSH), Αλέξανδρο Μπερή.

Το τριήμερο επετειακό 15th Hand Surgery Course πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2023 στο Αμφιθέατρο Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με τον εορτασμό των 30 χρόνων του Τμήματος Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, Ορθοπαιδικής Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Στο σεμινάριο αυτό εκπαιδεύονται στη Χειρουργική του Άνω Άκρου κυρίως Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί. Περιλαμβάνει 3 ενότητες:
• Επίδειξη Χειρουργικών περιστατικών με άμεση μεταφορά της εικόνας από το Χειρουργείο στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Αποστολόπουλος» (Live Surgery),
• Ομιλίες διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό (Lectures)

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, ο Καθηγητής Αλέξανδρος Μπερής, έδωσε διάλεξη με θέμα «Development of the Upper Limb: Congenital Alterations».

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Ομίλου κατά την τελετή έναρξης χαιρετισμό απεύθυνε ο: Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής, ο Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου και ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Περιφερειάρχης Αττικής.

Συμμετοχή Δρ Μπερή σε σεμινάριο

 

Sorry, the comment form is closed at this time.