3 διαλέξεις του Prof. Μπερή στη Ρουμανία

Με τρεις διαλέξεις και ένα προεδρείο συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής Αλέξανδρος Μπερής, στο 20ο εθνικό συνέδριο της Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών Ρουμανίας που διεξάγεται από κοινού με την Εταιρεία Μικροχειρουργικής και την Εταιρεία Χειρουργικής Χεριού. Το συνέδριο διεξάγεται στις 15-17 Μαϊου 2024, στη Clui-Napoca της Ρουμανίας

Στην ειδική ενότητα για τις αγγειούμενες οστεομεταφορές που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Μαϊου, ο Καθηγητής κ. Μπερής θα δώσει διάλεξη με θέμα «ελεύθερη μεταφορά αγγειούμενης περόνης για την αποκατάσταση σκελετικών προβλημάτων».

Ως προεδρεύων, σε επόμενη ενότητα που αφορά στις χειρουργικές τεχνικές, ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής κ. Μπερής, θα δώσει διάλεξη για τις νεότερες τεχνικές στη μικροχειρουργική, ενώ στη θεματική ενότητα των τενοντομεταφορών ο Καθηγητής θα μιλήσει με θέμα την «Ανακατασκευή δύο σταδίων του τένοντα καμπτήρα με τη χρήση ράβδου πυριτίου και την τεχνική Paneva».

Ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής Αλέξανδρος Μπερής, έχει αναγνωριστεί ως «πρωτοπόρος στη χειρουργική χεριού» (Pioneer of Hand Surgery) από την Διεθνή Ομοσπονδία Χεριού- FESSH, είναι υπεύθυνος του Πιστοποιημένου Τμήματος Χειρουργικής Χεριού – Μικροχειρουργικής  του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της «Ιnternational Federation of Societies for Surgery of the Hand».

Δέχεται ασθενείς στα ιατρεία του στα Ιωάννινα και στη Θεσσαλονίκη και χειρουργεί στον Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Sorry, the comment form is closed at this time.